Turkcell’in Genel Müdürü, AK Partili eski bakanın oğlu Ali Taha Koç oldu

Geçtiğimiz ay Turkcell Genel Müdürü olarak atanan Bülent Aksu’nun görev süresi yalnızca 10 gün sürmüştü. Sürpriz bir şekilde görevden alınan Aksu’nun yerine AK Partili eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’un oğlu olan Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç atandı.

Turkcell’in Genel Müdürü, AK Partili eski bakanın oğlu Ali Taha Koç oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.10.2023
A+
A-

Turkcell Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç’un Genel Müdür olarak atanmasına karar verdi. Turkcell’den KAP’a yapılan açıklamaya göre, atama bugünden itibaren geçerli olacak.

ABLASI DA BAKANLIK YAPMIŞTI

Koç, AK Partili eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’un oğlu. Atilla Koç’un kızı Zehra Zümrüt Selçuk da Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak kabinede yer almıştı.

ÖNCEKİ CEO 10 GÜN GÖREVDE KALMIŞTI

Öte yandan Turkcell, dört yıldır Turkcell Genel Müdürü olarak görev yapan Murat Erkan’ın, 11 Eylül 2023 tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Erkan’ın yerine 14 Eylül’de genel müdürlük görevine Bülent Aksu atanmış; ancak yine aynı ay içinde Aksu’nun görevinin sona verilmişti. Aksu, yaklaşık 10 gün görevde kalabilmişti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.