Haydarpaşa’da Batmak Üzere Olan Teknedeki 10 Kişi Kurtarıldı

Haydarpaşa’da Batmak Üzere Olan Teknedeki 10 Kişi Kurtarıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-

Haydarpaşa’da Batmak Üzere Olan Teknedeki 10 Kişi Kurtarıldı

Kadıköy Haydarpaşa açıklarında mendireğe çarparak batmak üzere olan bir teknedeki 10 kişi, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı. Teknede bulunanlar, şans eseri herhangi bir yara almadan kurtulurken, sağlık kontrolü için kıyıya çıkarıldılar.

Teknenin mendireğe çarparak batmaya başlamasıyla birlikte içinde bulunanlar yardım çağrısında bulundu. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı kurtarma ekipleri derhal harekete geçerek olay yerine ulaştılar. Kısa sürede tekneye varan ekipler, batma tehlikesi altındaki insanları kurtarmayı başardılar. Kurtarılan 10 kişi, Kıyı Emniyetine ait Harem Tahlisiye Bot istasyonuna getirildi.

Sağlık ekipleri tarafından kıyıya getirilen kazazedeler sağlık kontrolünden geçirildi. Yapılan kontrol sonucunda herhangi bir yaralanmanın olmadığı tespit edildi. Kazazedeler daha sonra evlerine polis ekipleri tarafından götürüldü.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Haydarpaşa Mendireği önlerinde kayalıklara çarpan ve su alan teknenin içinde bulunan 10 kazazede; TAHLİSİYE-2, KEGM-4 ve KEGM-6 hızlı tahlisiye (can kurtarma) botlarımızca kurtarılarak Harem Tahlisiye İstasyonumuzda sağlık ekiplerine teslim edildi” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.