Şeyma Küçük’ün Önderliğinde Çözümsen Danışmanlık, Türkiye’de Adını Duyuruyor

Şeyma Küçük’ün Önderliğinde Çözümsen Danışmanlık, Türkiye’de Adını Duyuruyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.07.2024
A+
A-

Şeyma Küçük’ün Önderliğinde Çözümsen Danışmanlık, Türkiye’de Adını Duyuruyor

Çözümsen Danışmanlık Hizmetleri, trafik ve iş kazalarının yol açtığı maddi ve manevi zararların giderilmesi için uzman bir yaklaşımla hızlı ve güvenilir çözümler sunar. Sigorta şirketlerinin bazen eksik veya geç ödemeleri mağduriyetlere yol açabilir. Bu tür durumları kötüye kullanarak mağdurları zarara uğratmaya çalışan bazı fırsatçılar olduğu da bilinmektedir.

Firmanın amacı ise bu tür kötü niyetli veya bilgisiz kişi ve kuruluşların tuzağına düşen her mağduru korumak ve hak ettikleri adaleti sağlamaktır. Çözümsen Danışmanlık Hizmetleri, kuruluşundan beri Türkiye genelinde liderlik hedefiyle dürüst, ilkeli ve şeffaf bir hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Binlerce mağdurun güvendiği ve tercih ettiği en büyük referansımız, sunduğumuz danışmanlık hizmetinin kalitesi ve etkinliğidir.

Şeyma Küçük Kimdir?

Şeyma Küçük, 12 Eylül 1996 İstanbul doğumlu. 2019’da Çözümsen Danışmanlık Ticaret Şirketi’ni kurarak sigorta sektöründeki deneyimini bağımsız danışmanlık hizmetine dönüştürdü. İnsan merkezli yaklaşımıyla, iş ve trafik kazaları mağdurlarına hem maddi hem de duygusal destek sunuyor. Adalet, şeffaflık ve güven ilkeleriyle her müşterisinin hikayesine özenle yaklaşıyor ve sektörde öncü konumda yer alıyor.

Şeyma Küçük'ün Önderliğinde Çözümsen Danışmanlık, Türkiye'de Adını Duyuruyor

https://www.cozumsen.com.tr/kurumsal

www.cozumsen.com.tr

https://www.instagram.com/cozumsen_danismanlik?utm_source=qr

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.