Altun Yapı’nın Buca’daki Yeni Projesi Üç Kat Kapalı Otopark ve Uluslararası Markalar

Altun Yapı’nın Buca’daki Yeni Projesi Üç Kat Kapalı Otopark ve Uluslararası Markalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.08.2024
A+
A-

Altun Yapı’nın Buca’daki Yeni Projesi Üç Kat Kapalı Otopark ve Uluslararası Markalar

Altun Yapı, İzmir’in Buca ilçesinde yeni bir projeyi daha hayata geçirerek, inşaat sektöründeki köklü deneyimini bir kez daha kanıtladı. Altun Yaşam Kompleksi olarak bilinen bu proje, 3 katlı kapalı otoparkı, 442 bağımsız birimi ve 81 mağazasıyla bölgenin önemli yapıları arasında yerini aldı. Projenin yarısının tamamlandığı da belirtildi.

Altun Yapı'nın Buca'daki Yeni Projesi Üç Kat Kapalı Otopark ve Uluslararası Markalar

Serkan Altun’un Proje Hakkındaki Görüşleri

Altun Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Altun, Buca’nın merkezindeki bu projeye gösterilen yoğun ilgiye memnun olduklarını ifade etti. 2023 Eylül ayında inşaatına başlanan projenin yarı aşamaya ulaştığını belirten Altun, “Projemiz, Dokuz Eylül Üniversitesi, Begos ve inşası süren metro hattına oldukça yakın bir lokasyonda yer alıyor. Ayrıca, Buca Tınaztepe bölgesinde, otobana giriş ve çıkış noktalarının tam ortasında yer almakta,” dedi.

Altun, Buca’da ticari alanların yetersiz olduğunu vurgulayarak, “81 mağazadan oluşan AVM’miz, Buca’ya uluslararası markaları getirerek bölge halkına kaliteli hizmet sunacak. AVM’miz, hem yatırımcıların hem de markaların büyük ilgisini çekiyor. Proje tamamlandığında, alışveriş merkezi, ortak kullanım alanları, konser ve stant alanları ile hizmet vermeye başlayacak,” şeklinde konuştu.

Teknolojik ve Modern Özellikler

Altun, projede en ileri teknolojilerin kullanılacağını belirterek, “Projemiz, en son teknoloji ürünleriyle donatıldı ve tüm yapım süreçleri titizlikle planlandı. Bu proje tamamlandığında, Buca’ya önemli bir katma değer sağlayacak. Özellikle öğrenci yoğunluğundan kaynaklanan sosyal alan eksikliğini bu projeyle gidermeyi amaçlıyoruz. Aileler için cazip bir yaşam merkezi oluşturacağız,” dedi.

Altun Yapı'nın Buca'daki Yeni Projesi Üç Kat Kapalı Otopark ve Uluslararası Markalar

İnşaat Süreci ve Güvenlik Önlemleri

Altun, projeye hızla devam ettiklerini ve güvenliğe büyük önem verdiklerini belirtti. “Maliyetlerin arttığı bu dönemde bile projeyi aksatmadan sürdürüyoruz. İki ana yolun ortasında yer alan projemizde iş güvenliği en önemli önceliğimiz. 442 adet 1+1 daireden oluşan projemizi 31 Aralık 2025 tarihinde teslim etmeyi planlıyoruz. Projemiz, her cephesinden sunduğu farklı manzaralarla dikkat çekiyor. Buca’da bu tür bir projeye olan ihtiyaç sıkça dile getiriliyor,” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.