Ayşe Ateş: “Evet, Sinan Gazetecileri Dövdürdü”

Ayşe Ateş: “Evet, Sinan Gazetecileri Dövdürdü”
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.07.2024
A+
A-

Ayşe Ateş: “Evet, Sinan Gazetecileri Dövdürdü”

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, KRT canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundu. Ayşe Ateş, eşi Sinan Ateş’in Ülkü Ocakları Genel Başkanı olduğu dönemde bazı gazetecilerin dövdürüldüğünü ve cinayetin ardından bu olayların kendisiyle tartışma yaşattığını belirtti.

Ayşe Ateş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi - Son Dakika  Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

“Sinan’a ‘Senin iki tane çocuğun var, sen ne yapıyorsun? Bu çok çirkin, sana yakışmıyor, benim aklım almıyor’ dedim. O da yapmak zorundayım, Genel Merkezden talimat geliyor. Yapmazsam ceza keserler” şeklinde konuşan Ayşe Ateş, eşinin medyaya yönelik bu tavrının sonrasında tartıştıklarını ve günlerce konuşmadıklarını dile getirdi. Sinan Ateş’in kısa süre sonra görevden alındığını belirten Ayşe Ateş, “Sinan istedikleri şeyleri yapmadı ve o yüzden mi görevden alındı, bunu düşünüyorum” diye ekledi.

Ayşe Ateş, “O gazetecilerin hepsinden özür diliyorum. Onun adına özür diliyorum. Haklarını helal etsinler. O ahirete gitti. Onun dövdürdüğü bazı gazeteciler de bana çok destek oldu. Bizim dürüst ve namuslu gazetecilere ihtiyacımız var” ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.