Bir kişinin ismini veren Erik ten Hag, Galatasaray’ı nasıl durduracağını anlattı

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi yaptığı değerlendirmede, “Galatasaray’ın kalitesini bildiklerini ve doğru sonucu almak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. Takımın yıldızı Marcus Rashford’un form durumu hakkında da konuşan ten Hag, Rashford’un doğru odaklanma ve çok çalışma ile gol atabileceğini söyledi.

Bir kişinin ismini veren Erik ten Hag, Galatasaray’ı nasıl durduracağını anlattı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-

Manchester United Menajeri Erik ten Hag, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Hollandalı teknik adam, “Galatasaray’ın kalitesini biliyoruz. Sadece Zaha ve Icardi değil, Mertens ve Ziyech gibi isimler de var. Doğru sonucu almak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız” sözlerini kullandı.

Erik ten Hag, düşük performans gösteren bazı oyuncuların sorulması üzerine, “Tecrübeli oyuncular bununla nasıl başa çıkacaklarını bilirler. Çünkü bu inişler-çıkışlar olacaktır. Bu durumla ilk kez karşılaşmıyoruz. Şimdi mesele karakter, ne göstermeniz gerektiği ve bu durumdan nasıl çıkacağınız. Pek çok olumlu şey var ama geliştirmemiz gereken şeyler de var” diye konuştu.

53 yaşındaki teknik adam, hücum oyuncuları Marcus Rashford’un formu için, “Gerçek şu ki şu anda gol atamıyor. Ama Brighton maçında olduğu gibi iyi bi noktada 5-6 pozisyon yakaladığı anlar oldu. Eğer çok çalışır, doğru odaklanır ve etrafındaki arkadaşları da ona doğru hareket etmesi konusunda yardımcı olursa, o zaman gol gelecektir. Her maçta gol atabilecek bir oyuncu. Doğru noktalara geldiğinde gol atacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Manchester United – Galatasaray mücadelesi sizce nasıl sonuçlanır?

?? 3 Ekim
?? 22:00
??? Old Trafford
??? Peter Kralovic

— Haberler.com (@Haberler) October 2, 2023

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.