Hastane Tuvaletine Gizli Kamera Yerleştiren Adam Evinde Ölü Bulundu

Hastane Tuvaletine Gizli Kamera Yerleştiren Adam Evinde Ölü Bulundu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.06.2024
A+
A-

Hastane Tuvaletine Gizli Kamera Yerleştiren Adam Evinde Ölü Bulundu

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde şok edici bir olay yaşandı. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletine gizli kamera düzeneği kurarak görüntü kaydettiği ortaya çıkan şahıs, evinde ölü bulundu. Yetkililer, hastane personelinin durumu fark etmesi üzerine başlatılan soruşturma sonucunda kimliği belirlenen şahsın evine baskın düzenledi. Baskın sırasında, şahsın ölü olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülüyor.

4 Yıl Boyunca Görüntü Kaydettiği Belirlendi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletine gizli kamera düzeneği kurarak 4 yıl boyunca görüntü kaydettiği ortaya çıkan şahısın, evinde ölü olarak bulunduğu bildirildi.

Kapı Açılmayınca Polise İhbar Edildi

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan gizli kamera skandalının zanlısı olarak bilinen T.Ö. (52), Bandırma’nın Sunullah Mahallesi’ndeki ikametinde hayatını kaybetti. T.Ö.’nün evinin kapısını açmadığının bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, içeri girdiklerinde şahsın cansız bedeniyle karşılaştı.

Olayla ilgili olarak Bandırma Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Şahsın ölüm nedeni ve olayın detaylarıyla ilgili incelemeler sürdürülüyor. Hastane tuvaletine gizli kamera düzeneği kurduğu iddia edilen T.Ö.’nün ölümüyle ilgili kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yaşanırken, detayların aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.