İş Adamı Hasan Moradiamin Hedefleri

İş Adamı Hasan Moradiamin Hedefleri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.05.2024
A+
A-

Hasan Moradiamin’in Hedefi: Türkiye’yi Dünya Sinemasında Tanıtmak

Ankara, Haziran 2022 – Hasan Moradiamin, 20 yıllık sinema ve televizyon tecrübesiyle Türkiye’deki sinema sektörüne önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Mart 2022’de kurduğu Atlas Production ile A kalite film projeleri üretmeyi hedefleyen Moradiamin, Ankara’nın potansiyelini değerlendirmek amacıyla merkez ofisini burada kurdu. “Ankara, sanatsal ve kültürel zenginliğiyle büyük bir potansiyele sahip.

Şirketimizi burada kurarak, Ankara’yı sinema sektöründe ön plana çıkarmayı amaçlıyoruz,” dedi Moradiamin. Güzel sanatlara olan ilgisiyle bilinen Moradiamin, sinema, müzik, belgesel, tiyatro ve fotoğraf gibi alanlarda projeler üretmeyi planlıyor.

2013 yılından beri Türkiye’de yaşayan ve kökenleri Türk olan Moradiamin, Türkiye’yi ve Türk halkını çok sevdiğini belirtiyor. Ayrıca, Mustafa Kemal Atatürk’e olan içten saygısı ve Türkiye sevgisiyle bilinen Moradiamin, Türkiye’nin sinema sektöründe uluslararası alanda daha fazla tanınmasını amaçlıyor. Atlas Production, yerel yetenekleri keşfetmek ve uluslararası projelerde Türkiye’yi temsil etmek için çalışıyor. Moradiamin, “Türkiye’yi dünya sinemasında daha iyi tanıtmak istiyoruz. Ankara’nın potansiyelini kullanarak, bu şehri sinema sektöründe ön plana çıkarmayı hedefliyoruz,” diye ekledi. Şirket, kısa sürede sektörde adından söz ettirecek projelere imza atmayı amaçlıyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.