İsrailli Bakan Ben Gvir, sivillere uzun namlulu silah dağıttı

Gazze’ye saldırıların başladığı günden bu yana İsrailli sivillere silahlanma çağrısı yaparak kampanya başlatan Ulusal Güvenlik Bakanı Ben Gvir, bakanlığın bütçesiyle satın alınan uzun namlulu silahları eşiyle birlikte sivillere dağıttı. Arap düşmanlığı yüzünden yargılanan Ben Gvir hüküm giymişti.

İsrailli Bakan Ben Gvir, sivillere uzun namlulu silah dağıttı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.10.2023
A+
A-

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben Gvir, eşiyle birlikte İsrailli sivillere uzun namlulu silah dağıttı.

SİVİLLERE SİLAH DAĞITTI

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken, Filistinlilere karşı nefretiyle bilinen Ulusal Güvenlik Bakanı Ben Gvir yeni paylaşımda bulundu. İşgalin ilk günlerinde “İsrailli sivilleri silahlandırma kampanyası” başlatan Gvir, bakanlık tarafından satın alınan uzun namlulu silahları eşiyle birlikte sivillere dağıttı. Medyaya yansıyan görüntülerde Ben Gvir’in çok sayıda silahı İsrailli sivillere verdiği görüldü.

İsrailli Bakan Ben Gvir, sivillere uzun namlulu silah dağıttı

“SİLAH HAYAT KURTARIR”

Geçtiğimiz günlerde onlarca yerleşim yerinde silah dağıtımının başladığını duyuran Ben-Gvir son açıklamasında, “Savaşın başından bu yana ülke genelinde 496 yedek birlik kurduk, vatandaşları silahlandırmaya, silahlı yedek birlikler kurmaya devam edeceğiz. Silah hayat kurtarır!” ifadelerini kullandı.

İsrailli Bakan Ben Gvir, sivillere uzun namlulu silah dağıttı

6 BİN SİLAH DAĞITILDI

Ben-Gvir 12 Ekim’de yaptığı paylaşımında “Önümüzdeki günlerde alınacak yaklaşık 20 bin silahtan şu ana kadar 4 bine yakın uzun namlulu silah temin edildi. Son iki günde ise kuzey ve sahil bölgelerindeki onlarca yerleşim birimine 2 bine yakın silah dağıtıldı” demişti.

ARAP DÜŞMANLIĞI YÜZÜNDEN HÜKÜM GİYMİŞTİ

Ben Gvir yakın geçmişte Arap düşmanlığı yüzünden yargılanmıştı. İsrailli bakan bu suçtan hüküm giymişti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.