Kiralık Araç İsteği Yüzünden Arkadaşını Öldürdü

Kiralık Araç İsteği Yüzünden Arkadaşını Öldürdü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.09.2024
A+
A-

Kiralık Araç İsteği Yüzünden Arkadaşını Öldürdü

Edirne’nin Keşan ilçesinde, kiralık otomobilini vermeyen arkadaşını tabancayla öldüren Mehmet A., sosyal medya paylaşımlarında provokatif ifadeler kullandı.

Tartışma Kanlı Çatışmaya Dönüştü

Eğlence mekanlarında güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet A., Erikli köyü sahilindeki pansiyona döndüğünde, arkadaşından kiralık otomobilini talep etti. Çiçek’in bu talebe olumsuz yanıt vermesi üzerine Mehmet A., pansiyonun önündeki araca zarar vermeye başladı. İki arkadaş arasındaki tartışma, Mehmet A.’nın tabancasını çıkarıp Çiçek’e 3 el ateş etmesiyle trajik bir çatışmaya dönüştü. Çiçek, başına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

"Ölüm var ödün yok" dedi: Kiralık otomobilini vermeyince öldürdü - 1

Sosyal Medyada Dikkat Çeken Mesajlar

Olayın ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan Mehmet A., öldürdüğü arkadaşıyla ilgili “Ölüm var, ödün yok” ve “Hayata korkusuzca bakanlar ölümden de korkmazlar” gibi ifadeler içeren fotoğraflar yayınladı. Bu paylaşımlar, cinayetle ilgili soruşturmanın yönünü değiştirdi.

"Ölüm var ödün yok" dedi: Kiralık otomobilini vermeyince öldürdü - 3

Depoda Gizlenen Şüpheli Yakalandı

Cinayetten sonra kaçan Mehmet A., polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla, ilçe merkezindeki bir depoda saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan Mehmet A., İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülerek sorgulanmaya başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve Mehmet A.’nın ifadesi cinayetin detaylarının açığa çıkmasına yardımcı olabilir.

"Ölüm var ödün yok" dedi: Kiralık otomobilini vermeyince öldürdü - 2

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.