Kontrolden Çıkan Otomobil Hastanenin Duvarına Çarptı: 1 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil Hastanenin Duvarına Çarptı: 1 Yaralı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-

Kontrolden Çıkan Otomobil Hastanenin Duvarına Çarptı: 1 Yaralı

Karaman’da dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kaldırımdaki ağacı kökünden kırarak hastane duvarının demir korkuluklarını yıktı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza, Piri Reis Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerinde bulunan İl Sağlık Müdürlüğü ek hizmet binası önünde meydana geldi. Fadime B. yönetimindeki otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaza yaptığı belirtildi.

Otomobil, yolda savrulduktan sonra kaldırıma çıkarak bir ağacı kökünden kırdı ve ardından hastane duvarının demir korkuluklarını yıkarak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü, daha sonra ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili detayları aktaran bir vatandaş, sürücünün viraja sert girmesi sonucu kazanın meydana geldiğini ifade etti.

Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapatılan yol, otomobilin olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Yetkililer kazayla ilgili tahkikatın başlatıldığını bildirdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.