Meteoroloji Uyardı: Sağanak ve Kuvvetli Rüzgar Kapıda

 Meteoroloji Uyardı: Sağanak ve Kuvvetli Rüzgar Kapıda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.06.2024
A+
A-

 Meteoroloji Uyardı: Sağanak ve Kuvvetli Rüzgar Kapıda

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.  BOLU °C, 32°C Parçalı ve az bulutlu  DÜZCE °C, 33°C Az bulutlu  SİNOP °C, 29°C Parçalı ve az bulutlu  ZONGULDAK °C, 25°C Az bulutlu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 20 Haziran tarihli hava durumu raporunu yayımladı. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Van’ın doğu ilçelerinde sağanak yağış bekleniyor. Doğu Akdeniz’in Toroslar bölgesi, Uşak, Denizli ve Burdur’da da yağışlar etkili olacak. Marmara’nın güneybatı kesimleri ile Kuzey Ege kıyılarında ise kuvvetli rüzgarlar bekleniyor. Vatandaşların dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önemle duyuruldu.
HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Marmara ve Kuzey Ege’de Kuvvetli Rüzgar Etkili Olacak

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre, rüzgarın genellikle kuzeyli, güneydoğu kesimlerde ise batı ve güneybatı yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında rüzgarın kuvvetli (40-60 km/sa) olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında büyük bir değişiklik beklenmezken, sıcaklıkların mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde kalmaya devam edeceği bildirildi. Kuvvetli rüzgar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuz durumlar için vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği uyarısında bulunuldu.

BÖLGELERDE HAVA NASIL OLACAK? MARMARA: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneybatı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.  EDİRNE °C, 38°C Parçalı bulutlu  İSTANBUL °C, 31°C Parçalı bulutlu  KIRKLARELİ °C, 34°C Parçalı bulutlu  KOCAELİ °C, 32°C Parçalı bulutlu

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.