Musa Orhan Davasında Ezgi Mola’ya İkinci Ceza: Şok Karar Verildi

Musa Orhan Davasında Ezgi Mola’ya İkinci Ceza: Şok Karar Verildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Musa Orhan Davasında Ezgi Mola’ya İkinci Ceza: Şok Karar Verildi

Ezgi Mola, Batman’da intihar eden İpek Er’e tecavüz etmekle suçlanıp serbest bırakılan Musa Orhan’a 10 bin lira manevi tazminat ödeyecek. Oyuncu, daha önce de aynı şahsa yönelik “hakaret” davasında 6 bin 960 TL para cezası almıştı.

Musa Orhan'ın tahliyesine isyan etmişti! Ezgi Mola'ya hakaretten hapis  istemiyle dava açıldı - Magazin Haberleri

Batman’ın Beşiri ilçesinde tabancayla intihar eden ve 34 gün sonra hayatını kaybeden 18 yaşındaki İpek Er, geride bıraktığı mektupta Siirt’te görevli Uzman Çavuş Musa Orhan’ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Bu iddia, sosyal medyada büyük bir tepki dalgası yarattı. Oyuncu Ezgi Mola da, 20 Ağustos 2020 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu tepkilere katıldı.

Ezgi Mola’nın İkinci Davası Sonuçlandı

Musa Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola’nın sosyal medya paylaşımı üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Soruşturmanın ardından Mola hakkında “Sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret” suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. 24 Mayıs 2022 tarihinde Ankara 31’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Mola’ya “hakaret” suçunu işlediği gerekçesiyle 87 gün karşılığı 6 bin 960 TL adli para cezası verildi.

Ezgi Mola'ya Musa Orhan'a hakaretten para cezası: 'Şaşırmadım, umarım  şaşıracağımız günleri de görürüz' - Son Dakika Yaşam Haberleri | Cumhuriyet

10 Bin TL Tazminat Ödeyecek

Banaz Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada, Ezgi Mola, Musa Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş tarafından açılan manevi tazminat davasında 10 bin TL ödemeye mahkum edildi. Mola, 20 Ağustos 2020’den itibaren işleyen yasal faiziyle birlikte bu tazminatı ödemek zorunda kalacak.

Ezgi Mola'ya Musa Orhan'a hakaretten para cezası: 'Şaşırmadım, umarım  şaşıracağımız günleri de görürüz' - BBC News Türkçe

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.