Sarıkamış’ta Boz Ayılar Sokaklarda

Sarıkamış’ta Boz Ayılar Sokaklarda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-

Sarıkamış’ta Boz Ayılar Sokaklarda

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde boz ayılar, cadde ve sokaklarda sık sık görülmeye başladı. Özellikle ilçe çöplüğü ve merkez TOKİ lojmanlarında yiyecek arayan boz ayılar, vatandaşlarla iç içe yaşamaya devam ediyor.

Sarıkamış’ta hemen her gün ilçe merkezinde görülebilen boz ayılar, çöp konteynerlerini devirerek yiyecek arıyor. Vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, iki boz ayının çöp konteynerini karıştırdığı anlar dikkat çekiyor. Görüntülerde, bir boz ayının ayağa kalkarak etrafı gözlediği, diğerinin ise çöp konteynerinin içinde yiyecek aradığı görülüyor.

Boz ayılar, özellikle ilçe çöplüğü ve merkez TOKİ lojmanlarında sıkça görülmeye başlandı. Çöp konteynerlerini devirerek yiyecek arayan ayılar, bazen lojmanların giriş kapısının önüne kadar geliyor. Karınlarını doyurduktan sonra ise Sarıçam ormanlarının yolunu tutuyorlar. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde ayrıca boz ayının konteyneri devirmesi ve vatandaşların ayılarla yaşadığı ilginç diyaloglar da yer alıyor.

Sarıkamış’ta boz ayıların sokaklarda cirit atması, hem ilginç hem de endişe verici görüntüler ortaya çıkarıyor. Yetkililerin, boz ayıların şehirde bu kadar sık görülmesinin önüne geçmek için önlemler alması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.