Süper Lig’de Tarihi Geri Dönüş: RAMS Başakşehir, Antalyaspor’u 5-2 Yendi

Süper Lig’de Tarihi Geri Dönüş: RAMS Başakşehir, Antalyaspor’u 5-2 Yendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.09.2024
A+
A-

Süper Lig’de Tarihi Geri Dönüş: RAMS Başakşehir, Antalyaspor’u 5-2 Yendi

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında RAMS Başakşehir, evinde Antalyaspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Antalyaspor, 2. dakikada Sam Larsson’un attığı golle öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Larsson, 41. dakikada bir gol daha bularak takımını 2-0 öne geçirdi.

Başakşehir’in Geri Dönüş Hamlesi

2-0 geriye düşen RAMS Başakşehir, maçı çevirmek için etkili bir performans sergiledi. İlk yarının bitimine iki dakika kala, Brezilyalı oyuncu Joao Figueiredo’nun attığı golle farkı 1’e indirdi. Bu gol, ilk yarının Antalyaspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona ermesini sağladı.

Süper Lig'de Tarihi Geri Dönüş: RAMS Başakşehir, Antalyaspor'u 5-2 Yendi

Deniz Türüç ve Piatek’ten Şahane Performans

İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen RAMS Başakşehir, 62. dakikada Deniz Türüç’ün attığı golle skoru eşitledi. Bu andan itibaren maçı kontrolü altına alan Başakşehir, Polonyalı golcü Krzysztof Piatek’in harika performansıyla galibiyete ulaştı. Piatek, 64., 72. ve 80. dakikalarda attığı üç golle hat-trick yaparak takımına galibiyeti getirdi.

Başakşehir’in Yenilgisiz Performansı

Bu sezon Süper Lig’de 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden RAMS Başakşehir, 7 puanla dikkat çekti. Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Başakşehir, iç sahada Alanyaspor’u 4-2 ve Antalyaspor’u 5-2 mağlup etti. Avrupa’daki UEFA Konferans Ligi elemelerinde ise 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. St. Patrick’s ile deplasmanda 0-0 berabere kalan ekip, toplamda 9 resmi maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.